Руските войници по най-циничен и съвсем съзнателен начин избиват децата

...
Руските войници по най-циничен и съвсем съзнателен начин избиват децата
Коментари Харесай

Лицата на децата, които няма да пораснат. Колко още трябва да умрат?

Руските бойци по най-циничен и напълно умишлен метод избиват децата на Украйна, написа брачната половинка на украинския президент Володимир Зеленски Олена.

Тя разгласява в Instagram профила си известие на няколко езика, в което споделя: " Трябва да приказвам за това! В Украйна към този момент има над 38 починали деца. И този брой може да се усили сега, в който приказвам с вас! "

Зеленска разгласява и фотоси на няколко от децата и събитията, при които са починали - 18-месечния Кирил от Мариупол, разстрелян при обстрел, който лекарите били безсилни да спасят, 7-годишната Алиса, която дядо й опитал да прикрие с тялото си, само че и двамата починали, 14-годишния Арсений, умрял от кръвозагуба откакто снаряд попаднал в главата му, 6-годишната София, убита до момента в който пътувала в кола дружно с едногодишното си братче, майка й, баба й и дядо й, пробвайки се да избягат от град Нова Каховка.
View this post on Instagram

" Това са лицата на деца, които в никакъв случай няма да пораснат. Колко още деца би трябвало да умрат, преди съветските войски да спрат да стрелят и да се съгласят на филантропични коридори? Колко още би трябвало да кървят и да гладуват, с цел да спрат да унищожават цивилни транспортни средства и да пропуснат филантропичните задачи? ", пита Зеленска и напомня, че стотици деца в украински градове и села умират сега в изби без храна и здравна помощ.
View this post on Instagram

" Покажете това на съветските майки - дано знаят КАКВО вършат синовете им в Украйна... И вие носите персонална отговорност за гибелта на всяко украинско дете, тъй като давате своето безмълвно единодушие за тези закононарушения ", прибавя тя.
View this post on Instagram

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР