Руските военновъздушни сили са претърпели някоко тактически провала в Украйна,

...
Руските военновъздушни сили са претърпели някоко тактически провала в Украйна,
Коментари Харесай

Лондон: Руските ВВС са претърпели няколко тактически провала в Украйна

Руските военновъздушни сили са претърпели някоко тактически неуспеха в Украйна, настояват от английското министерство на защитата. Външният министър Лиз Тръс предизвести в това време, че опитите за помиряване на президента Владимир Путин са доста рискови, предава БНР .

В последната си сводка министерството на защитата написа, че съветските военновъздушни сили са били ангажирани в задачи по-подходящи за мощно бронирана пехота и заради тази стратегическа неточност са претърпели тежки загуби.

Споменават се три съветски интервенции: опитът за нахлуване към Киев през летището „ Хостомел “ през март, обузданото нахлуване към Изюм през април и неотдавнашният неуспех за пресичане на река Сиверски Донец.

От разузнаването прецизират, че 45-хилядният личен състав на съветските военновъздушни сили се състои главно от професионални бойци на контракт, които са скъпо платени.

Външният министър Лиз Тръс в това време през днешния ден ще посети въоръжените сили в Босна и Херцеговина в опит да насърчи западните съдружници на Англия да подсигуряват, че Владимир Путин ще загуби в Украйна.

По мотив на някои апели за отстъпки на съветския президент Тръс предизвести, че всевъзможни сходни опити ще бъдат доста рискови.

„ Руската експанзия не може да се умилостивява, тя би трябвало да бъде посрещната със мощ “, сподели Тръс.

Вчера Европейски Съюз, Съединените щати и Обединеното кралство оповестиха основаване на Консултативна група за следствие на закононарушенията и зверствата в Украйна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР