Руските военни започнаха да използват нов разузнавателен комплекс на базата

...
Руските военни започнаха да използват нов разузнавателен комплекс на базата
Коментари Харесай

Русия използва нов разузнавателен комплекс в Украйна на базата на фронтовия бомбардировач СУ-34

Руските военни започнаха да употребяват нов разследващ комплекс въз основата на фронтовия бомбардировач Су-34 в границите на специфична интервенция в Украйна, заяви осведомен източник за РИА Новости.

„ В рамките на специфичната интервенция съветските въздушно-космически сили започнаха да употребяват нови системи за разузнаване въз основата на фронтови бомбардировачи Су-34, които разрешават да се дефинират с висока акуратност координатите и други параметри на противников цели, по-специално въздушни отбранителни позиции и украински радарни станции “, сподели източникът.

Той посочи, че такива благоприятни условия на Су-34 обезпечават най-новите подвесни универсални разследващи контейнери. На бомбардировачите се употребяват три типа контейнери - оптико-електронни, радарни и за електронно разузнаване.

Както изясни източникът, разследващият комплекс „ разрешава предаването на информация за военните обекти на съперника към сухопътните сили и огневи оръжия по автоматизирани информационни канали в режим, непосредствен до действителното време “.

Универсалните разследващи контейнери са основани от изследователския институт „ Кулон “, който е част от холдинга „ Роселектроника “, като част от развойната работа на „ Сич “, която включва разширение на бойните благоприятни условия на Су-34.

Бомбардировачът Су-34 е предопределен за заличаване на наземни, надводни и въздушни цели през деня и нощем при нормални и неподходящи метеорологични условия.

Самолетът има екипаж от двама души и може да носи до 8 тона оръжия на 12 външни точки за закрепване, в това число разнообразни типове ракети въздух-въздух, управляеми ракети въздух-земя, авиационни бомби, както и поправени бомбени касети за еднократна приложимост и неуправляеми ракети.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР