Руските военни стартираха видеокампания за привличане на повече професионални войници

...
Руските военни стартираха видеокампания за привличане на повече професионални войници
Коментари Харесай

С видеокампания Русия търси истински мъже за фронта

Руските военни стартираха видеокампания за привличане на повече професионални бойци да се бият в Украйна , която провокира заинтригуваните да потвърдят, че са " същински мъже " и да заменят елементарния граждански живот с този на бойното поле , оповестява " Ройтерс ".

Обявата, съпроводена от вълнуваща музика, идва след сводка на английското военно разузнаване и известия в съветски медии, че Москва желае да наеме до 400 000 професионални бойци - на доброволни начала - с цел да укрепи силите си в Украйна.

Рекламата към този момент циркулира в огромните съветски обществени мрежи.

Русия не разкрива цялостните данни за военните си загуби в " специфичната военна интервенция ". Според неотдавна изтекла оценка на Агенцията за военно разузнаване на Съединени американски щати обаче досега до 43 000 руснаци са били убити във войната. Смята се, че до 17 500 украинци също са починали във военните дейности.
 Британското разузнаване: Русия брани децата на елита от готовност
Британското разузнаване: Русия брани децата на елита от готовност

Руското МО се стреми да се оправи с продължаващия си недостиг на военен личен състав

Рекламата, която приканва мъжете да подпишат контракт с съветското министерство на защитата за заплата, започваща от 204 000 рубли (2495 долара) на месец, демонстрира мъж в супермаркет, облечен във военна униформа и с тежка картечница в ръка. След това той е показан в униформа на охранител с въпроса: " Това ли е бранителят, който си мечтал да бъдеш? ".

По-нататък във видеото мъж върви през мъглата с други бойци на бойното поле. След това той е показан като фитнес инструктор, който оказва помощ на клиент да подвига тежести. " Наистина ли в това е силата ти? ", още веднъж риторично се пита във видеоклипа.

Следва таксиметров водач, обслужващ клиент, който по-късно се трансформира във боец на бойното поле.

" Ти си същински мъж. Бъди подобен " , гласи рекламата.
 Кремъл: Разполагаме с задоволително сили даже и без нова готовност
Кремъл: Разполагаме с задоволително сили даже и без нова готовност

Руснаци се записват доброволци, с цел да се бият в Украйна

След стартирането на през септември, която накара десетки хиляди руснаци да избягат от страната, с цел да не бъдат изпратена на фронта, управляващите омаловажават - макар хода за - и вместо това се пробват да наемат доброволци.

През последните седмици в Москва се появиха плакати, търсещи професионални бойци, на които е изписано: " Нашата специалност е да пазиме Родината ".

Плакатите, които гласят, че армията търси артилеристи, сапьори, военни медици, водачи и командири на танкове, дават обещание на евентуалните новобранци " почитание, честна специалност и почтено възнаграждение ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР