Руските военни съобщават, че са освободили две населени места -

...
Руските военни съобщават, че са освободили две населени места -
Коментари Харесай

Русия съобщи за напредък в Харковска област

Руските военни оповестяват, че са " освободили " две обитаеми места - Кисловка в Харковска област и Новокалиново в Донецк.

Информацията съставлява известие на Министерството на защитата на Русия.

От доста време съветската формация не е отбелязвала прогрес или оттегляне в Харковска област, която украинската войска през лятото на 2022 година съумя по незабравим метод да си върне с неочаквана контраатака. Напредъкът обаче съответствува с общото нахлуване и триумфи на Русия в Украйна в последните седмици.

Подразделенията на Централната формация вследствие на сполучливи дейности изцяло освободиха обитаемото място Новокалиново в Донецката национална република... Подразделенията на групировката " Запад " в разултат на дейни дейности усъвършенстваха предната си линия и изцяло освободиха обитаемото място Кисловка в Харковска област.

Почти по едно и също време със известието на съветското министерство на защитата въздушна паника бе оповестена в няколко области на Украйна - в източната част като в алено светят с изключение на Донецк и Луганск, и Харковска, Днепопетровска и Запорожка области. Половин час по-късно към този момент съвсем цяла Украйна е с оповестена въздушна паника. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР