Руските военни са ликвидирали над 180 украински войници и 23

...
Руските военни са ликвидирали над 180 украински войници и 23
Коментари Харесай

ВС на Русия ликвидира повече от 180 войници на ВСУ в Южнодонецко направление

Руските военни са ликвидирали над 180 украински бойци и 23 единици техника в Южнодонецко направление, оповестиха от Министерството на защитата.

„ В резултат на артилерийски удари по скупчвания на жива мощ и техника на ВСУ в регионите на обитаемоте места Владимировка, Пречистовка, Новоукраинка на Донецката национална република, както и Червоное, Запорожка област, бяха премахнати повече от 180 украински военнослужещи, пет танка, пет бойни машини на пехотата, три бойни бронирани машини и 10 автомобила ”, споделиха от министерството.

Освен това елементи на ВСУ на няколко пъти са се пробвали да преминат в контраофанзива в региона на Дорожнянка в ДНР. В резултат настъплението е било осуетено, врагът е отритнат на първичните си позиции.

Купянско направление

Руските войски са нанесли огневи вреди и на украински елементи в региона на Двуречная, Синковка, Кисловка и Берестовое в Харковска област.

Загубите на съперника са повече от 40 военнослужещи и две коли.

Освен това покрай село Лиман Първи е ликвидирана група украински диверсанти.;

Краснолиманско направление

На Краснолиманско направление съветските въоръжени сили са нападнаха два десантни отряда, жива мощ и техника на ВСУ в региона на Червона Диброва на територията на Луганската национална република и в Серебрянското горско стопанство. Освен това е станало допустимо да се унищожават пет диверсионно-разузнавателни групи покрай Невски в ЛНР и Нововодяни, Серебрянка и Белогоровка в ДНР.

Загубите на съперника са над 150 убити и ранени военнослужещи, един БТР, седем бойни бронирани машини и три пикапа.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР