Руските власти затвориха Кримския мост, свързващ окупирания полуостров с Русия

...
Руските власти затвориха Кримския мост, свързващ окупирания полуостров с Русия
Коментари Харесай

Кримският мост е затворен заради "произшествие" с жертви

Руските управляващи затвориха Кримския мост, свързващ окупирания полуостров с Русия в нощта слещу понеделник, по-късно, което управляващите нарекоха " изключителна обстановка ".

Те не го нарекоха нахлуване, само че съгласно непотвърдени известия локалните поданици са чули детонации рано в понеделник, написа Би Би Си.

Руската организация " Интерфакс ", която се базира на регионалният шеф на граничещата с Украйна белгородска област на Русия Вячеслав Гладков, оповестява, че мъжи и жена са починали, а щерка им е ранена в болница.

Руските медии не оповестяват дали става въпрос за злополука или за съзнателно разваляне на моста, а единствено, че е случаят с съветския автомобил се е случил при една от подпорните колони на моста..

Кримският мост, прочут още като Керченски мост е най-дългият в Европа и в Русия и обезпечава придвижване на коли и влакове на 19 км над Керческия залив, разделящ Русия и окупирания от нея Кримски полуостров.

Под данни от съветските медии е спряно придвижването както в шосейната част, по този начин и на влаковете. Руската работа на Би Би Си твърди, че е прекъснато и придвижването на фериботи, чийто маршрут минава паралелно на мостовото оборудване. Транспортното министерство в Москва отхвърля щета на подпорна колона и че е развалена единствено пътната настилка. Железопътната компания даде обещание да възвърне придвижването на влаковете до няколко часа..

През октомври предходната година мостът беше отчасти затворена след огромна детонация, която го повреди значително. Съоръжението беше отворено едвам през февруари и оттогава за прекосяването му се чака с часове поради инспекциите за сигурност.

 Русия: Бомбата за Кримския мост е заложена преди товарът да премине през България Русия: Бомбата за Кримския мост е заложена преди товарът да премине през България

Тогава съветското разследване съобщи, че камионът, който се оказа, че се е взривил на моста е минал през България. Проверките в София не потвърдиха този факт. В следствие се оказа, че експлозивът е заложен преди транспортното средство да премине през България.

Подробности очаквайте по-късно на.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР