Руските въздушни удари в Украйна показват за пореден път, че

...
Руските въздушни удари в Украйна показват за пореден път, че
Коментари Харесай

ЕК: Руските удари в Украйна са ясен отговор към онези, които се стремят към мир

Руските въздушни удари в Украйна демонстрират за следващ път, че Москва необмислено тероризира украинското население по непоносим и нечовечен метод. Това съобщи представител на Европейската комисия във връзка съветския обстрел от началото на месеца, изключително по Киев.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10612
По неговите думи осреднените данни демонстрират, че украинската столица е била под обстрел през ден от началото на май.

Ударите са ясният отговор на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През към тези, които се стремят към мир. Те демонстрират, че Путин не приказва съществено за прекъсване на войната и желае да продължи дейностите против украинците, добави представителят.

По мотив известията за случаите от тази нощ в региона на Москва той уточни, че не може да разяснява. Не знаем нищо за произхода (на дроновете) и други детайлности, сподели представителят.

Повтарям настоятелния апел на Европейски Съюз към Русия да не употребява сходни мотиви като опрощение за в допълнение задълбочаване на войната против Украйна, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР