Руските въоръжени сили с боеве се приближават към северните райони

...
Руските въоръжени сили с боеве се приближават към северните райони
Коментари Харесай

Руската армия се бие в северните покрайнини на Харков

Руските въоръжени сили с боеве се доближават към северните региони на Харков.

Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна е заставен да съобщи, че боевете към този момент се водят по автомагистралата Белгород-Харков, т.е. на 15 километра от околовръстния път на Харков.

Изданието " Военное обозрение " оповестява, че в това време съюзническите обединени сили нападат националистическите елементи в региона на Чугуев.

Освен това съветски военнослужещи доставиха над 150 тона филантропична помощ в Харковска област. Всичко това е раздадено на цивилното население на освободените обитаеми места в района по време на спецоперацията, оповестяват от Министерството на защитата на РФ.

За да не заплашва цивилното население и да не попадне под огъня на екстремистите, разпределението на филантропичната помощ беше разграничено на райони. Продуктите бяха занесени и предадени на деятели от регионите, а те към този момент раздадоха пакетите с храна адресно, без хората да отиват в избрани пунктове и без да се образуват опашки.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР