Руските въоръжени сили пуснаха две бомби над селището Ню-Йорк в

...
Руските въоръжени сили пуснаха две бомби над селището Ню-Йорк в
Коментари Харесай

Руснаците пуснаха две бомби над селището Ню-Йорк в Донецка област

Руските въоръжени сили пуснаха две бомби над селището Ню-Йорк в Донецка област - в региона на Бахмут - през миналото денонощие, като е разрушена пететажна постройка, заяви украински представител, представен от Укринформ. В Костянтинивка са потърпевши пет къщи, учебно заведение и промишлена постройка, гласи още информацията.
Това е съобщил в " Телеграм " Павло Кириленко, ръководителят на военната администрация на Донецка област.
" По направлението на Хорливка руснаците пуснаха две бомби по Ню-Йорк (селището е носило и името Новгородск - бел. ред.), като една от тях е разрушила пететажна постройка. Общо шест къщи, административна постройка и инфраструктурно оборудване са потърпевши в селището. Щети са нанесени на три къщи в Часовоярск. В Костянтинивка са потърпевши шест къщи, учебно заведение и постройка на дружество ", написа в " Телеграм " Кириленко.
Той отбелязва, че един човек е ранен при вражеския обстрел в Плешчивка в региона на Илинивск, а пет къщи са потърпевши.
По направлението на Лисичанск вреди са нанесени на три къщи в Ямпол в региона на Лиман, една е с вреди в Сиверск и една - в Званивка.
Също по този начин съгласно Кириленко по направлението на Волноваха са били обстрелвани Вухледар и Пречистивка, както и село Шевченко в региона на Комарск. Сутринта руснаците са подложили на обстрел Велика Новосилка с реактивни системи за залпов огън „ Град “.
По донецкото направление осем къщи са потърпевши в селището Курахивска, а Мариинка и Краснохоривка са били подложени на обстрел през целия ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР