Руските въоръжени сили блокираха южните украински градове Херсон и Бердянск,

...
Руските въоръжени сили блокираха южните украински градове Херсон и Бердянск,
Коментари Харесай

Руското министерство на отбраната: Руските въоръжени сили блокираха украинските градове Херсон и Бердянск

Руските въоръжени сили блокираха южните украински градове Херсон и Бердянск, съобщи съветското министерство на защитата, съобщи Франс прес, като се базира на ТАСС.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1150
" През последните 24 часа съветските въоръжени сили напълно блокираха градовете Херсон и Бердянск ", които са респективно с 290 хиляди и 110 хиляди поданици, се споделя в известие на съветското министерство.

Министерството през днешния ден заяви също по този начин, че съветските сили са завладяли град Хеническ, който се намира в Херсонска област, и летище близо до Херсон, съобщи Ройтерс, като се базира на РИА Новости.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1150  Путин преди към 10-ина дни: Дали желаеме война в Украйна? Разбира се, че не! Путин преди към 10-ина дни: Дали желаеме война в Украйна? Разбира се, че не!  Даниел Лорер: Украинците са добре пристигнали да живеят и работят в България Даниел Лорер: Украинците са добре пристигнали да живеят и работят в България  Песков: Руска делегация дойде в Беларус за договаряния с украинската страна Песков: Руска делегация дойде в Беларус за договаряния с украинската страна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР