Руските следователи са открили записващите устройства на полета и 10

...
Руските следователи са открили записващите устройства на полета и 10
Коментари Харесай

Намериха записващите устройства от катастрофата на самолета на “Вагнер“

Руските следователи са разкрили записващите устройства на полета и 10 тела от мястото на самолетната злополука с Евгений Пригожин. 
Прочетете още
Разследващите са иззели записващите устройства на самолета, който се разруши в Тверска област, както и други предмети и документи, нужни за определяне на събитията на злополуката, заяви пресслужбата на Следствения комитет на Русия, представена от ТАСС.

Самолетът, изхвърчал от Москва за Санкт Петербург, се разруши в сряда вечерта. В листата с пасажерите попадат имената на Пригожин, както и най-високопоставения пълководец от " Вагнер " Дмитрий Уткин.

Пресслужбата на Следствения комитет на Русия заяви още, че сега експерти правят ДНК експертиза, с цел да открият самоличността на десетимата души, намирали се на борда на самолета и починали при злополуката, съобщи Българска телеграфна агенция. 

" В хода на първичните следствени дейности на мястото на самолетната злополука бяха открити телата на десетима починали. Извършват се молекулярно-генетични експертизи за определяне на самоличността им ", обявиха от пресслужбата.

Агенция ДПА отбелязва, че гибелта на Пригожин към момента не е публично доказана.

По-рано през днешния ден Русия отхвърли държавното управление да е поръчвало гибелта на Евгений Пригожин. Говорителят на президента Путин сподели, че тези необятно тиражирани съмнения са „ безспорна неистина ”.

В същото време, на фона на подозренията, дали водачът на „ Вагнер ” в действителност е мъртъв, министър председателят на Англия разяснява тематиката. Според английското разузнаване Пригожин е бил на падналия аероплан.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР