Руските сили търпят големи загуби в Украйна, затова Москва обмисля

...
Руските сили търпят големи загуби в Украйна, затова Москва обмисля
Коментари Харесай

Украинският разузнавач №1: Русия ще обяви обща мобилизация

Руските сили търпят огромни загуби в Украйна, по тази причина Москва обмисля да разгласи общонационална готовност. Смята се, че това ще стане на парада на 9 май, само че не е изключено Русия да не може да се провежда толкоз бързо. Това твърди в изявление за украинското издание " НВ " ръководителят на украинското разузнаване генерал-майор Кирило Буданов.

„ Загубите, които Русия понесе в Украйна, оказва доста въздействие върху Москва. Русия към този момент стартира скрита готовност посредством назначението на платени бойци и привличането на хора от Сирия и Либия, и в този момент се кани да разгласи намерено общонационална готовност. Наистина се чудя: по какъв начин Москва ще изясни това на личния си народ? Защо Русия с нейната " първа или втора най-хубава войска " в света има потребност от готовност, в случай че съгласно формалните им изказвания всичко върви по проект, и Украйна като военна машина е нищо? ", сподели разузнавачът.

Буданов допусна, че мобилизацията ще бъде осъществена под извинението, че Русия се бори „ не против Украйна, а против целия англосаксонски свят “.

Ръководителят на украинското разузнаване означи, че руснаците се готвят да разгласят обща готовност до 9 май, само че може и да не им стигне времето.

„ Да, те се приготвят. Росрезерв /Руската федерална организация за държавните запаси, бел. ред./ в този момент стартира да ревизира с какво в действителност разполагат и да пресмята какво могат да дават след издаването на заповед за готовност. Това е една от най-важните стъпки преди началото на същинската мобилизация… Очаква се на 9 май да бъде оповестена, само че аз персонално считам, че Москва няма да успее да се провежда в точния момент “, добави Буданов./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР