Руските сили са унищожили 16 германски танка Леопард, което е

...
Руските сили са унищожили 16 германски танка Леопард, което е
Коментари Харесай

Руското армейско ръководство докладва: Унищожихме всички Leopard-и

Руските сили са унищожили 16 немски танка " Леопард ", което е 100% от тези бронирани машини, и Португалия . Това рапортува съветският министър на защитата Сергей Шойгу, представен от ТАСС.

" Само в южнодонецкото, запорожкото и донецкото направление, където украинските въоръжени формирования подхващат несполучливи офанзиви, съветските войски са унищожили 15 самолета, три хеликоптера и 920 единици бронирани машини , измежду които 16 танка " Леопард ". Това в действителност са 100% от танковете от този вид, доставени от Полша и Португалия ", уточни началникът на защитата.

Той посочи, че съветските въоръжени сили не престават дейно да нанасят вреди на съперника, което доста понижава неговия нападателен капацитет.

" Шпигел ": Германия и Полша попречиха на основаването на ремонтна база за украинските " Леопард " -и

Варшава желае €100 000 евро за диагностика за немските танкове против нормалните €12 000

По негови думи от 4 юни насам общо украинските сили са изгубили към 2500 единици друго въоръжение във всички посоки. В допълнение, през последния месец съветските сили за противовъздушна защита са прехванали 158 ракети от американската реактивна системи за залпов огън HIMARS, както и

Противникът не е постигнал задачите си в нито един от секторите на фронта, което свидетелства за уменията на съветските бойци и за " явно прекомерно високите упования от по този начин рекламираните западни оръжия ", акцентира Шойгу.

Украинските сили употребяват немски " Леопард " `-и, откогато започнаха контранастъплението си на 4 юни. Руското министерство на защитата неведнъж е съобщавало за
 След загубата на първите танкове Украйна желае още
След загубата на първите танкове Украйна желае още " Леопард " 2 от Германия

Всеки " Леопард " коствал колкото тежестта си в злато за една решителна офанзива
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР