Руските сили са постигнали постепенни успехи северно от Славянск, но

...
Руските сили са постигнали постепенни успехи северно от Славянск, но
Коментари Харесай

ISW: Руски атаки в Донбас, а Украйна отговори в Херсон

Руските сили са постигнали постепенни триумфи северно от Славянск , само че евентуално към момента не са съумели да открият надзор над пътя към Славянск.

Това се показва в разбор на Института за проучване на войната (ISW).

Руските сили се пробват да напреднат към Лисичанск от юг и запад, с цел да избегнат нуждата да се бият през река Сиверски Донец от Северодонецк, само че към този момент имат лимитирани триумфи.

Руските войски реализират постепенни триумфи северно от Авдийвка .

Съобщава се, че съветските войски са разрушили издигнати от украинците мостове над река Инхулец край Давидов мост в отговор на украинския напън за контраатака.

Руските управляващи евентуално чакат украински партизански напън в Луганска област. На 1 юни Главното украинско разследващо ръководство (ГРУ) разгласи стартирането на плана " Лугански партизани ". Той има за цел да засилва съпротивата против съветските опити за консолидиране на контрола над Луганска област.

В съветски канал в Telegram се появи информация, че съветското вътрешно министерство изпраща специфичен отряд от свои чиновници в " отпуск " в Луганската национална република (ЛНР), което евентуално е опит за усилване на съветското административно наличие в ЛНР в изискванията на възходящо вътрешно и партизанско неодобрение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР