Руските сили продължават да страдат от недостиг на свежи човешки

...
Руските сили продължават да страдат от недостиг на свежи човешки
Коментари Харесай

Русия няма свежи сили в Украйна

Руските сили не престават да страдат от дефицит на свежи човешки запаси.

Това се показва в разбор на Института за проучване на войната

Пожелал анонимност американски чиновник в региона на защитата заяви, че съветските сили към момента разполагат със 106 батальонни тактически групи, които работят в Украйна, само че е трябвало да разформироват и обединят някои от тях, с цел да компенсират загубите.

Заместник-началникът на основната оперативна група на украинския общоприет щаб Олексий Громов заяви, че съветските сили сплотяват елементи на Тихоокеанския и Северния флот в непрекъснатите локации надлежно на 40-а обособена бригада морска пехота и 200-а обособена мотострелкова бригада.
 Зеленски: Там е пъкъл - това не е пресилване
Зеленски: Там е пъкъл - това не е пресилване

В Донбас окупаторите се пробват да оказват още по-голям напън

Громов добави, че съветските сили образоват военнослужещи в Краснодарския край за попълване на частите на 49-а комбинирана войска и се пробват да възстановят бойната мощност на съветските елементи, изтеглени от фронта в окупирания Крим.

Институтът за проучване на войната също по този начин уточни, че украински публични лица оповестяват, че част от съветските войски, изтеглени от несполучливата атака към град Харков, са били трансферирани в Донецк, с цел да заменят " забележителните бойни загуби , които 107-и мотострелкови батальон е понесъл на към 20 км югозападно от град Донецк ".

Руските сили ускоряват интервенциите си за нахлуване северно и западно от Попасна в подготовка за нахлуване към Северодонецк.
 Руснаци нападали с коктейли
Руснаци нападали с коктейли " Молотов " военни окръжия

Протест против скритата готовност

Руските и марионетните управляващи в Мариупол се борят да открият пореден административен надзор над града.

Съобщава се, че съветските сили се пробват да си върнат контрола над обитаемоте места, които са изгубили по време на украинската контраатака северно от град Харков.

Руските сили ускоряват военноморското си наличие към Змийския остров, с цел да укрепят групировката си там.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР