Руските сили продължават да провеждат щурмови операции южно и югозападно

...
Руските сили продължават да провеждат щурмови операции южно и югозападно
Коментари Харесай

Тежки боеве се водят за Лисичанск

Руските сили не престават да организират щурмови интервенции южно и югозападно от Лисичанск. Представители на Луганската национална република (ЛНР) настояват, че украинските сили са почнали да се изтеглят от града, само че Институтът за проучване на войната (ISW) не може да удостовери тези изказвания.

Руските сили започнаха несполучливи настъпателни интервенции северно от Славянск и организираха плячкосващи офанзиви против обитаеми места западно от Изюм, евентуално с цел да нарушат украинските контраатаки.

Руските сили не съумяха да напреднат по автомагистралата Харков-Белгород и продължиха да подхващат ограничения за възпрепятстване на украинските настъпления към интернационалната граница или към Изюм .

Украинските сили продължиха да подхващат контранастъпления северно от град Херсон и съгласно известията освободиха две селища.

Руските сили продължиха да трансферират военно съоръжение и личен състав източно от Мелитопол.

Руските окупационни управляващи не престават да поставят несполучливи старания да вкарат погашение на заплати в рубли и да завишат броя на гласоподавателите на бъдещия референдум.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР