Руските сили понасят значителни загуби, предимно в жива сила. Една

...
Руските сили понасят значителни загуби, предимно в жива сила. Една
Коментари Харесай

Киев: Една пета от руските войски са победени

Руските сили понасят обилни загуби, най-вече в жива мощ. Една пета от частите на съветските въоръжени сили, участващи в бойните дейности в Украйна, са разрушени.
 Русия разгласи, че е превзела село Пески Обновена
Русия разгласи, че е превзела село Пески

Украйна оповестява за " яростни боеве "

Това сподели главнокомандващият на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужний в обява в Telegram, представен от " Укринформ ". Той направи изказването след телефонен диалог с ръководителя на Обединения комитет на началник-щабовете на Съединени американски щати военачалник Марк Мили.

" Поддържам непрекъснат разговор с ръководителя на Съвета на началник-щабовете на Съединените щати военачалник Марк Мили. В днешния телефонен диалог още веднъж проверихме съветските загуби в тази война. Регистрираме, че врагът търпи обилни загуби, най-вече в жива мощ - една пета от частите на съветските въоръжени сили, участващи във военните дейности в Украйна, са унищожени ", написа Залужний.
 Русия се мъчи да попълни войските си в Украйна, търси пандизчии като през ВСВ
Русия се мъчи да попълни войските си в Украйна, търси пандизчии като през ВСВ

АП: Москва дава обещание прошка, само че няма напор от искащи, а стотици бойци отхвърлят

Залужний осведоми Мили за оперативната конюнктура, като акцентира, че бойните дейности се водят на 1300 км от фронтовата линия.

Украйна има остра потребност от артилерийско огнево увеличаване, обръщайки още веднъж този въпрос към интернационалните сътрудници.

Както заяви " Укринформ ", въоръжените сили на Украйна са ликвидирали към 43 400 съветски бойци сред 24 февруари и 13 август , в това число 200 на 12 август.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР