Руските сили напредват към украинската столица Киев и още руски

...
Руските сили напредват към украинската столица Киев и още руски
Коментари Харесай

Целта на руската армия е Киев, планират да „обезглавят“ украинското правителство?

Руските сили напредват към украинската столица Киев и още съветски бойци не престават да навлизат в Украйна, декларирал през днешния ден неизвестен почитан американски чиновник в областта на сигурността пред „ Ройтерс “, съобщи Българска телеграфна агенция.

Според него до момента Русия е изстреляла над 160 ракети по цели в Украйна.

Съединени американски щати считат, че съветската инвазия в Украйна има за цел да „ обезглави “ държавното управление на Украйна.

„ Индикациите, на които станахме очевидци до момента, през тези първи по-малко от 12 часа, съответстват с нашата по-раншна оценка, че задачата на Путин ще да е тази: да „ обезглави “ държавното управление “, съобщи служителят.

Американският представител посочи, че протичащото се досега наподобява е единствено първата фаза на широкомащабна съветска инвазия, като понастоящем в интервенцията е употребена единствено дребна част от над 150 хиляди съветски бойци, струпани наоколо до границата на Русия с Украйна.

Украинските сили се борят с Русия на три фронта. Русия желае да блокира Киев и да сътвори наземен кулоар с Крим и Приднестровието, обявиха и от украинската войска.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР