Руските сили е нанесла удари с дронове на север, изток

...
Руските сили е нанесла удари с дронове на север, изток
Коментари Харесай

Дронове нанесоха удари на пристанищната инфраструктура в Одеска област

Руските сили е нанесла удари с дронове на север, изток и в централната част на Украйна, оповестиха от командването на Киев. Междувременно съветският президент Владимир Путин се срещна с съветски военни на фронта.
Прочетете още
Украинските военновъздушни сили оповестиха, че е засечена група от дронове " Шахед ", които се движат от изток на запад  по границата на Харковско-Сумска и Полтавско-Черниговска области. На доста места е оповестена въздушна паника поради опасността от нанасяне на удари от окупаторите. Според данни на военното командване на Киев безпилотни самолети камикадзе летят над Черно море в посока южно от Одеска област.

Според информацията съветските дронове са атакували пристанищната инфраструктура в Одеска област. При офанзивата украинците са свалили 13 безпилотни апарата на съперника в региона на Одеска и Николаевска области. Не се оповестява за жертви и нанесени вреди.

Атаките идват ден откакто съветската противовъздушна защита заяви, че е унищожила украински дронове в Москва и нейния Черноморски флот. При ударите нямаше жертви, само че бяха нанесени материални вреди.

На фона на продължаващите военни дейности съветски медии, представени от Ройтерс оповестиха, че съветският президент Владимир Путин се е срещнал с представители на висшето военно командване в щаба в Ростов на Дон на войските, участващи в по този начин наричаната от Москва специфична военна интервенция в Украйна.

Агенция РИА Новости цитира изказване на Кремъл, само че не прецизира повода за визитата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР