Руските шпиони, установени у нас от ДАНС, са претъпрпели значителни

...
Руските шпиони, установени у нас от ДАНС, са претъпрпели значителни
Коментари Харесай

Първи снимки на руските шпиони, пребивавали у нас с фалшива самоличност!

Руските шпиони, открити у нас от ДАНС, са претъпрпели обилни образни промени, излиза наяве от фотосите им, с които разполага Българска национална телевизия.

Припомняме, че ДАНС откри двама съветски шпиони, обитавали у нас с подправена идентичност - 39-годишният Владимир Николаевич Горочкин и 37-годишната му брачна половинка Татяна Анатолиевна Горочкина са обитавали у нас под непозната идентичност като Денис Рашков и Диана Рашкова.

Двамата са открити в ранен стадий на внедряването им у нас и не са представлявали заплаха за националната сигурност, настояват източници на Българска национална телевизия.

Владимир Горочкин и Татяна Горочкина са работили като разузнавачи-нелегали, участници в интервенция на Службата за външно разузнаване на Руската федерация. Основната цел на наличието им у нас е била да се снабдят с български документи за идентичност и да основат биография с новата си непозната идентичност.

Днес на двамата беше наложена насилствена административна мярка " възбрана за влизане и престояване на територията на държавите-членки на Европейския съюз " за период от 5 години, защото за двете лица има данни, че работят срещу сигурността на страната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР