Руските окупатори в Украйна използват карти от 80-те години на

...
Руските окупатори в Украйна използват карти от 80-те години на
Коментари Харесай

Руските нашественици в Украйна ползват карти от 80-те години

Руските окупатори в Украйна употребяват карти от 80-те години на предишния век. Това разкри Олексий Данилов, секретар на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна, публикувайки фотография в Туитър.

„ Рашистките „ технологии “ са впечатляващи. Таблети, смарт телефони, Гугъл Maps? Не, не са чували за тях “, съобщи Олексий Данилов, показвайки трофейна карта на окупаторите.

На 24 февруари съветската войска, по разпореждане на Владимир Путин, стартира пълномащабна непредизвикана война против Украйна, която продължава и до през днешния ден. Путин нееднократно е заявявал, че мечтае за нов Съветски съюз и да си възвърне сферите на въздействие от Студената война.

В Украйна обаче окупаторите срещат невиждана опозиция от украински народ, който се бори за свободата си. По данни на Киев досега над 40 000 съветски окупатори са демилитаризирани. Москва крие броя на убитите съветски бойци. „ Безаналоговата “ войска на Путин търпи големи загуби в Украйна. След като беше разгромена в Киевска област, в този момент съветската войска е съсредоточила терора си против цивилното население в източната и южната част на Украйна.

Планшети, смарт телефони, Гугъл Maps? Ні, не чули. Трофейна військова карта рашистів 80-х років. Рашистські «технології» вражають.
— Oleksiy Danilov (@OleksiyDanilov)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР