Руските окупатори са докарали в град Токмак в Запорожка област

...
Руските окупатори са докарали в град Токмак в Запорожка област
Коментари Харесай

Съкрушителни загуби за руската армия на юг, ликвидиран е и генерал

Руските окупатори са докарали в град Токмак в Запорожка област още два мобилни крематориума, заяви законният кмет на окупирания Мелитопол Иван Федоров, представен от Униан.

Той показва, че врагът търпи огромни загуби по Запорожкото направление вследствие на обстрелите на ВСУ против съветските военни на окупираните територии.

" Около Токмак ситуацията е такова, че врагът към този момент не може да пренебрегва това ", разяснява Федоров.
По думите му, окупаторите не прибират своите починали, а вместо това са докарали крематориуми, с цел да прикрият загубите си на Запорожката фронтова линия.

През последните дни има доста гърмежи на окупираните територии в Запорожка област – ВСУ поразяват противников хранилища с муниции и места със струвания на съветски военни.

Федоров показва, че в Бердянск е бил премахнат съветски военачалник:
" Преди два дни в един от хотелите на брега на Азовско море, където по предварителна информация е обитавал един от генералите на рашистката войска, " нещо е станало “ и този военачалник повече няма да може да управлява войската си против нашата войска. "

Той добавя, че на мястото е пристигнало особено поделение на съветската армия ОМОН, при което още веднъж " е станало нещо " и към този момент и управлението на ОМОН няма да може да управлява персоналния си състав.

Федоров споделя още, че през вчерашния ден в предградие на Михайливка в Мелитополския регион украинските военни са намерили скрити противников зенитно-ракетни комплекси С300 – те са били премахнати.
" Именно с тези комплекси врагът непрекъснато тероризира Запорожието, както и част от краткотрайно окупираната територия на Донецка област. Именно пусковите системи с тази маркировка нанасят главните вреди в нашите градове. " – добавя Федоров.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР