Руските окупатори не се отказват от опитите си да превземат

...
Руските окупатори не се отказват от опитите си да превземат
Коментари Харесай

Украински командир: Дори един глупав руски генерал не би заповядал превземането на Авдеевка. Заповедта идва директно от Путин!

Руските окупатори не се отхвърлят от опитите си да завладяват град Авдеевка, макар обстоятелството, че понасят големи загуби. Това съобщи някогашният пълководец на батальона " Айдар " Евгений Дикий пред Radio NV.
 
Според него обезверените опити на съветската войска да превземе източния украински град демонстрират, че заповедта идва непосредствено от Кремъл.
 
" Те имат политическа задача да завладяват Авдеевка. Подчертавам - политическа, тъй като никой, даже и много малоумен съветски военачалник, не би си сложил такава задача ", означи Дикий.
 
По думите му украинските сили са се укрепили доста добре в региона и не престават да унищожават вълните съветски бойци, хвърлени в месомелачката на първа линия.
 
Путин беше дал задача за завладяването на Авдеевка преди Нова година, само че сходно и на заповедта " Киев за три дни " и тази се оказа невъзможна за осъществяване. Сега съветският деспот обезверено желае да показа някаква победа на фронта преди президентските избори в Русия през месец март тази година.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР