Руските окупатори искат да създадат сива зона не само от

...
Руските окупатори искат да създадат сива зона не само от
Коментари Харесай

Украинските служби: Проектът Остров Русия граничи или с вода, или с васални държави

Руските окупатори желаят да основат " сива зона " освен от Запорожие, само че и от цяла Украйна.

Това декларира секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Олексий Данилов и изяснява, че планът и задачата на Русия са страната да се простира или до вода, или да е обградена от васални страни. " Те няма да преглеждат други сюжети. Единственото изключение е Китай, с който желаят да бъдат другари ", акцентира Данилов.

Като колонизатори руснаците работят от доста дълго време, само че задачата " островът Русия " в никакъв случай няма да могат да го реализиран, защото проектите им не плануват опозиция.

Освен това, съгласно секретаря на Съвета за национална сигурност и защита, руснаците са изгубили нападателния си капацитет, тъй че обстановката на бойното поле към този момент стартира да се трансформира трагично.

В същото време и украинският министър на защитата Олексий Резников акцентира, че войната в Украйна не може да завърши по " сирийския " и " корейския " сюжет. Единствената опция е " успеха на украинските въоръжени сили и освобождението на всички окупирани територии ".

Министърът на защитата съобщи, че Кремъл е пропуснал шанса си да замрази спора в Украйна още през 2014 година

Днес фотобанките разпространиха фотография, направена по време на посещаване в Бердянск, проведено от съветските военни, която демонстрира билборд с надпис " Ние сме един народ ", като част от акцията, оповестена от ръководителя на Запорожка област Евгений Балицки за осъществяване на референдум по въпроса за присъединение на региона към Русия при започване на септември 2022 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР