Руските официални лица обещаха да отмъстят срещу Украйна за поредица

...
Руските официални лица обещаха да отмъстят срещу Украйна за поредица
Коментари Харесай

Руски официални лица обещаха да отмъстят за въздушните удари в Украйна, които убиха най-малко 14 души: „Да не останат ненаказани“

Руските публични лица дадоха обещание да отмъстят против Украйна за поредност от въздушни удари, оставили 14 мъртви и десетки ранени в събота, съгласно отчети.

Русия свика съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, с цел да упрекна Украйна, че е атакувала цивилни в град Белгород с дронове и ракети. Атаката „ няма да остане ненаказана “, споделиха от Кремъл.

Въздушните удари пристигнаха ден откакто Украйна съобщи, че е свалила десетки съветски ракети над близо 120 града и села, оставяйки 39 убити и ранявайки 159 души, съгласно украинския водач Володимир Зеленски, който разгласи жертвите в X събота.

Белгород се намира на към 29 благи от границата с Украйна и неведнъж е бил поразяван от, както съгласно Москва, разхвърлян обстрел от украинските военни сили.

Руските служби за незабавна помощ оповестяват, че въздушните удари са умъртвили две деца и 12 възрастни.

Руското външно министерство, което неведнъж се опълчи на западните доставки на оръжие за Украйна, упрекна Съединени американски щати и Велико...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР