Руските нашественици удариха общежитие на учебно заведение в град Часов

...
Руските нашественици удариха общежитие на учебно заведение в град Часов
Коментари Харесай

Руските сили удариха общежитие на учебно заведение в Часов Яр

Руските нашественици удариха общежитие на образователно заведение в град Часов Яр, Донецка област, като минимум един човек остана под руините.

Това сподели в изказване в Telegram началникът на регионалната военна администрация на Донецк Павло Кириленко, оповестява Укринформ.

„ Тази вечер руснаците обстрелваха обитаеми места по фронтовата линия от Авдиевка до Сиверск. [...] В посока Хорловка общността на Часов Яр беше най-засегната - руснаците удариха общежитие на образователно заведение в Часов Яр. Най-малко един човек е под руините. Спасителната интервенция продължава ", написа регионалният шеф.

Той означи, че в донецкото направление нашествениците са обстрелвали обитаемоте места Авдиевка и Очеретине. В Авдиевка имаше изолирани офанзиви против остарялата част на града, до момента в който в община Очеретине нашествениците удариха Желане и обстреляха Камянка. По предварителна информация няма потърпевши.

Експлозии се чуха и в Орадивка и на гара Майорск в община Светлодар.

В посока Лисичанск непрестанно се обстрелваха Сиверск и Серебрянка. Информацията за потърпевши и опустошения се обяснява.

Според Кириленко също така на разсъмване руснаците са нанесли ракетен удар по Краматорск, като са поразили дружество. Няма регистрирани жертви.

Кириленко разгласява и фотография на разрушенията и още веднъж прикани всички поданици да изоставен рисковия район: „ Не се бавете – евакуирайте се в точния момент! “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР