Руските мойници няма да се оттежлят от Украйна, а ще

...
Руските мойници няма да се оттежлят от Украйна, а ще
Коментари Харесай

Путин увери: Моята армия няма да се оттегли, а ще победи

Руските мойници няма да се оттежлят от Украйна, а ще победят. това заяви Владимир Путин след повече от две години война, съобщи Франс прес.

" Постоянно се срещам с участници в специфичната военна интервенция. Това са както кадрови военни, по този начин и доброволци, хора с специалности в работа на гражданското общество, които са били мобилизирани за военна работа. Всички те с оръжие в ръце се изправиха в отбрана на родината. Знаете ли, виждам тези мъжествени хора, от време на време напълно млади момчета, и без всякакво пресилване мога да кажа, че сърцето ми се изпълва с горделивост за тези наши сънародници, за нашия народ и за всеки един обособен човек. Такива хора безспорно няма да правят отстъпка, няма да се изложат и няма да ни предадат ", сподели съветският президент в края на годишното си послание към Федералното заседание, представен от ТАСС.

На героите в по този начин наречената от Москва специфична военна интервенция, които към този момент са показали качествата си в тила и в зоната на бойните дейности, може да бъде поверена в бъдеще Русия, и точно те би трябвало да заемат водещи позиции в управлението на райони, предприятия и планове, добави Путин.

" Те (героите) би трябвало да заемат водещи позиции в системата за обучение и образование на младежта, и в публичните сдружения, държавните компании, бизнеса, държавното и общинското ръководство, да оглавяват райони, предприятия, а в последна сметка и най-големите съветски планове ", уточни съветският президент.

Путин означи, че " същинските герои и патриоти в елементарния живот постоянно са скромни и сдържани ". " Те не парадират със своите триумфи, не произнасят гръмки лозунги и думи. В сериозни моменти от историята обаче точно такива хора излизат на напред във времето, поемат отговорността. На такива хора, които мислят за страната си, живеят с нейната орис, може в бъдеще да поверим Русия ", сподели съветският водач.

Путин загатна и за по-високи налози за богатите хора и компании, като съобщи, че е належащо заслужено систематизиране на данъчната тежест, призовавайки също по този начин съветските предприемачи да влагат в Русия, показва Ройтерс.

" Предлагам да помислим за подходи за модернизиране на нашата данъчната система, за по-справедливо систематизиране на данъчната тежест към тези, които имат по-високи персонални и корпоративни приходи ", сподели съветският президент.

" И противоположното, належащо е понижаване на данъчната тежест върху фамилиите посредством данъчни облекчения, а също по този начин да се подтикват предприятията, които влагат средства в развиването, в построяването на инфраструктура и обществени планове ", добави той.

Путин подреди на държавното управление и на Държавната дума да показват съответни оферти в близко бъдеще.

Активите и правата на благосъстоятелност на предприемачите, които влагат в Русия, би трябвало да бъдат предпазени, сподели съветският президент и добави, че налозите за дребния и междинния бизнес в страната би трябвало да бъдат понижени, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР