Руските медии разпространиха информацията, че смъртоносния коронавирус е достигнал територията

...
Руските медии разпространиха информацията, че смъртоносния коронавирус е достигнал територията
Коментари Харесай

Смъртоносният коронавирус достигна Русия

Руските медии разпространиха информацията, че смъртоносния ковид е достигнал територията на Русия. Според информацията 7 души са приети в болница в Москва. Те имат признаците на болестта. Намирали са се в хотел в северната част на съветската столица. По предварителни данни са китайски жители.

В Торонто, Канада беше регистриран първият хипотетичен случай на новия ковид, съобщи Франс прес, цитирайки управляващите на провинция Онтарио. Пациентът е мъж на към 50 години, които е посетил китайския град Ухан, където през декември предходната година се появи новият вирус. Той е дошъл в канада на 22 януари и на идващия ден е бил признат в болница Сънибрук в Торонто. Пациентът е подложен под карантина, в лаборатория в Уинипег са изпратени проби, които би трябвало да потвърдят дали става дума за китайския вирус.

По информация на Министерството на здравеопазването в Португалия пациентът със признаци на мистериозното заболяване е дошъл от огнището на болестта - китайския град Ухан. Той е признат в болница в Лисабон в устойчиво положение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР