Руските компании трябва самостоятелно да купят системи за противовъздушна отбрана

...
Руските компании трябва самостоятелно да купят системи за противовъздушна отбрана
Коментари Харесай

Властта в Русия съветва бизнеса: Купете си сами противовъздушна отбрана

Руските компании би трябвало независимо да купят системи за противовъздушна защита за отбрана от украински дронове, защото Министерството на защитата на Руската федерация е фокусирано върху покриването на значими държавни и военни обекти. А вложенията от страна на фирмите щели да покачат общото равнище на сигурност.

Съветът пристигна от ръководителя на комисията по защита на Държавната дума Андрей Картаполов в пропагандно телевизионно изявление, а думите му са представени от The Moscow Times.

„ Има много евтини средства за битка с безпилотните летателни апарати, които всяка уважаваща себе си корпорация може да закупи и достави на своите обекти “, изясни депутатът.

Думите на високопоставения народен представител от Държавната дума идват, откакто на 27 и 28 февруари безпилотни летателни апарати паднаха в няколко района на Русия - Краснодарски край, Адигея, Белгородска, Брянска, Московска област. Местните управляващи и Министерството на защитата в Москва приписват тези произшествия на украинските военни. Украйна се разграничава, а и се появиха свидетелства, че не става дума за външни, а за вътрешни офанзиви на партизански организации, които са срещу дейностите на Кремъл.

Картаполов - на собствен ред, твърди в пропагандното предаване, че въоръжените сили на Украйна и НАТО почти знаят местоположението на съветските системи за противовъздушна защита, което значи, че „ е изцяло допустимо да се пусне дрон по маршрута, тъй че той да премине освен заобикаляйки терена, само че и заобикаляйки същия региони за противовъздушна защита “.

Според парламентариста, като се има поради размерът на страната, „ постоянно ще има малка врата “, през която ударен дрон може да лети до територията на Руската федерация, тъй че независимите покупки на Противовъздушна отбрана от бизнеса ще допринесат за общата сигурност, ще пази резервоарни паркове, газоразпределителни станции, електроцентрали, мостове, надлези и растения. Системите за противовъздушна защита ще бъдат потребни и след войната - " за противопоставяне на терористите ", добави Картаполов, представен от " Медуза ".

" Съветът " към съветския бизнес идва на фона на различен акт на Кремъл, с който на процедура страната влиза във военновременен стопански режим. Президентът Владимир Путин разгласи наказания против компании, които не извършват съзнателно и в точния момент държавни поръчки, без значение какви са аргументите за възможни забавяния.

Преди ден олигархът в заточение Михаил Ходорковски съобщи, че Русия ще остане без пари през 2024 г.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР