Руските комици Вован и Лексус си направиха шега с бившия

...
Руските комици Вован и Лексус си направиха шега с бившия
Коментари Харесай

Буш проведе разговор с руски комици, представящи се за Зеленски

Руските комици Вован и Лексус си направиха смешка с някогашния президент на Съединени американски щати Джордж Буш-младши. Под прикритието на украинския водач Володимир Зеленски те организират разговор-интервю с Буш за биолабораториите в Украйна, борбата сред Русия и Запада и връзките му с някогашния грузински президент Михаил Саакашвили.



Част I

Буш: О, вижте кой е тук! Господин президентът!

Глас: О, здравейте, господин президент, веселя се да Ви видя, веселя се да Ви чуя. Как сте?

Буш: Аз съм добре. Надявам се, че и Вие сте.

Глас: Благодаря, че намерихте време за мен, доста съм Ви признателен, тъй като Вие сте доста, доста мъдра персона. Бившият президент на Украйна Юшченко ми е приказвал доста за Вас, по какъв начин сте оказал помощ на нашата страна. Вие не сте желал да вземете Русия в НАТО, нали по този начин?

Буш: Не. Исках те да са на границата на НАТО. Исках Украйна да е в НАТО. Известно време мислех, че Русия ще е по-кооперативна, само че след това Путин се промени трагично. Мислех, че той желае да бъде на границата на НАТО, с цел да е сигурен, че НАТО няма да работи офанзивно, а отбранително.

Глас: Но Вие постоянно сте желал да вземете Украйна в НАТО. Не Русия, а Украйна. Винаги, доколкото си припомням.

Буш: Точно по този начин. Смятах, че Украйна би трябвало да бъде в Европейски Съюз и в НАТО.

Глас: Вие знаете историята оттогава, при започване на 90-те, държавният секретар Бейкър даде обещание на Горбачов НАТО да не се уголемява, само че това би било изцяло неправилно, изключително поради заканите, които Русия слага в този момент.

Буш: Да, тъкмо по този начин. Това е по този начин. Вижте, времената се менят. Бейкър беше, знаете, държавен секретар на татко ми, което беше от дълго време. А Съединените щати би трябвало да са гъвкави, да се нагаждат към времето. И това е повода да има толкоз мощна поддръжка за вашата страна в този момент.

Глас: Не, имам поради, че няма значение какво Бейкър е заречен на Горбачов в предишното. Трябва да гледаме какво става в този момент.

Буш: Точно по този начин.

Част II: Войната на Запада против Русия

Глас: Знаете ли, в действителност, в този момент тази война не е единствено на Украйна, това е война на Западния свят против руснаците.

Буш: Да.

Глас: Разбира се, Русия беше наранена от разширението на НАТО. Това е проблем за тях. Затова те започнаха войната. Говоря за решението на ДНР и ЛНР, това са окупираните от Русия източни региони. Путин се пробва да покаже, че това е същото като с Косово, спомняте си, тогава през 2007 година вие признахте Косово за самостоятелна страна.

Буш: Да.

Глас: И в този момент той употребява същата методика.

Буш: Вярно, правилно. Да, не знам. Мисля, че в случай че вие успехите, когато успехите, доста от останалите проблеми ще отпаднат. Вашата задача е да унищожите колкото е допустимо повече съветски войски и въпросът е: Ще продължавате ли да получавате нужната помощ? Силно се надявам. Много е значимо за Съединените щати да продължат водачеството си и да ви обезпечат поддръжката, от която се нуждаете. Струва ми се, че имате добра връзка с администрацията, вашият министър на защитата и други хора непрекъснато осведомят нашите военни какво е нужно. А нашите военни мощно поддържат това, което вършиме, господин президент.

Глас: Да, вие ни подкрепяте с Джавелини и доста други ракети. Това е отлично, само че последния път Съединените щати ни изпратиха Анджелина Джоли. Това е смешка.

Буш: Хаххаа.

Част III: Информационна война

Глас: Знаете ли, господин президент, аз мисля, че Вие... Аз не знам по какъв начин да настроя руснаците против Путин. Знам, че вие имате доста Неправителствени организации. Много Неправителствени организации свършиха огромна работа с оранжевите революции в някогашните социалистически страни от толкоз доста години. Те помогнаха доста. Как можем да работим в Русия в този момент, с цел да ги накараме, да накараме хората да стартират да схващат нещата, по какъв начин да сменим системата вътре в Русия благодарение на Неправителствени организации?

Буш: Да, да. Съгласен съм с Вас. Информационната война е доста значима. И знаете, ние имаме специалисти в екипа си, очевидно ще би трябвало да заобиколим съветската цензура.

Част IV: Епруветката на Пауъл

Глас: Историята с епруветката на Колин Пауъл в Организация на обединените нации. Това се употребява в този момент като агитация. Или това е било част от огромния проект да се внесе народна власт в Ирак?

Буш: Да. Не знам, аз... Вие прекалено много живеете в предишното, господин Президент.

Глас: Защото обичам историята. Защото обичам да получавам положителни препоръки, с цел да не върша неточности през днешния ден.

Част V: Саакашвили и биолабораториите.

Глас: Искам да се извиня за вашето момче, Саакашвили, Михаил. Трябваше да го разкарам, писна ми от него. Той беше мой консултант в Украйна. Той непрекъснато взимаше дрога в кабинета и искаше доста пари.

Буш: Да, знам. Вижте, той е с буйно сърце. Да, склонен съм. Ние имахме проблеми с него в Грузия. Путин заложи капан и той падна в него. И ние се притеснихме тогава. Трябваше да ме питате дали да го вършиме част от вашето държавно управление, аз щях да Ви дам съвет, само че... Аз не съм приказвал със Саакашвили от 2008 година

Глас: Вие знаете, той също не съумя да влезе в НАТО. Това е огромният му неуспех.

Буш: Да. Ако той беше правилен на корените си, към момента щеше да е в Грузия. А не да обикаля Украйна и по други места. Това ме подразни. Беше определен, свърши добра работа за известно време, след това беше отхвърлено неговото ръководство. Аз мислех, че той ще остане и ще се бори за грузинската народна власт. Но вместо това, той незабавно отива в Украйна.

Глас: Мхм. Лошо момче.

Буш: Ха. Той още ли е в Украйна? Нека Ви попитам – той още ли е в Украйна?

Глас: Да, още е тук, той има поданство, аз му го върнах назад, това беше като виц, занимателна история.

Буш: Нека Ви запитвам още нещо – той има ли униформа и бие ли се против руснаците? Бие ли се против руснаците? Вие сте му дали поданство, той би трябвало да се бие с руснаците.

Глас: А, да. Знаете ли, ние имахме опция... Аз също бих желал да Ви благодаря, успяхме да запазим вашето завещание в Украйна. Например, тези биолаборатории, които Съединените щати подариха на територията на нашата страна. Това е стратегия на Пентагона, помните ли?

Буш: Да.

Глас: За пост-съветските територии, на които Пентагонът подари доста биолаборатории. Ние успяхме да ги евакуираме на безвредно място.

Буш: Добре.

Глас: И руснаците не взеха нищо от тези лаборатории.

Буш: Добре. Да, Вие сте интелигентен.

Част VI: „ Брат 2 “

Глас: Вчера се срещнах с нашите герои, героите на Украйна. Те се бият на осведомителния фронт и бяха наети в украинската войска. Те са водачи, като Вас, и удариха доста съветски самолети. Исках да ги наградя, само че те споделиха „ не “. Те споделиха, „ Позволете ни да приказваме с президента Буш “. Казах им, че ще имам диалог с Вас и те споделиха „ Ние сме негови почитатели, на това, което направи по време на мандата си “. И те са ми огромни другари. Може би те ще поведат Украйна в бъдеще. Такива момчета, такива млади момчета, които в действителност се борят за народна власт. Те мечтаят да беседват с Вас. Ако нямате нищо срещу, ще ги свържа и ще Ви кажат доста хубави неща. Ако в действителност нямате нищо срещу.

Буш: Нямам нищо срещу.

Глас: Ок, дано ги свържа. Ако може да кажете на моите другари „ Слава, Вован и Лексус “, кажете, кажете апелирам. Слава, Вован и Лексус са нашите герои. „ Слава, Вован и Лексус “

Буш: Ок, Слава, Вован и Лексус, дайте ги.

Глас: Ще ги свържа, Вован и Лексус. Момент, апелирам, ще ги свържа.

Буш: Ок.

Глас: Ок, миг.

Буш: О, да!

Вован и Лексус: Здравейте, господин Президент,

Буш: Здравейте, младежи, по какъв начин сте?

Братя: Борим се за нашата самостоятелност

Буш: Добре, доста се гордея с вас.

Братя: Ние също сме водачи, като Вас,

Буш: Ето, ето, да!

Братя: Като Вас, същите. Къде е истината? Къде е силата? В парите ли?

Буш: Да, тъкмо по този начин.

Братя: Обаче братът споделя, че не е в парите. (на руски): Аз мисля, че силата е в истината. С който е истината, той е по-силният. Ето ти, да вземем за пример, си излъгал някого, изкарал си пари, и си станал мощен и по-могъщ?

Буш: Мислите ли, че ви разбирам? Защото аз не ви разбирам.

Братя: Не, не, не. Просто усетете, усетете със сърцето си.

Буш: Усещам пристрастеността.

Момчета: (на руски) Защото зад теб я няма истината. Ти излъга.

Буш: Всеки ден виждам пристрастеността ви.

Братя: Просто почувствайте това, което се опитваме да изразим.

Буш: Аз го усещам, само че още по-важно – виждам го, когато оказвате опозиция против Русия и се биете с руснаците. И ето какво предлагам: Продължавайте да се биете.

Братя: Аз ще се удрям. Ние ще се бием. При всички случаи.

Буш: Не се предавайте. Истината е с вас.

Братя: Истината е с нас.

Буш: Да, тя е с вас. И Зеленски. Казах на Зеленски, че е като Уинстън Чърчил.

Братя: Да, той е нашият президент.

Буш: Той е страховит.

Братя: Да, той е също като Моника Люински.

Буш: Хахахха. Добре, момчета. Беше ужасно, че си поговрихме. Бог да ви благослови.

Братя: Ще Ви свържем с президента Зеленски още веднъж.

Буш: Ок, да. Благодаря ви.

Братя: Благодаря Ви. Много благодаря. Слава на Русия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР