Руските, индийските и китайските власти ще засилят многостранното сътрудничество против

...
Руските, индийските и китайските власти ще засилят многостранното сътрудничество против
Коментари Харесай

Русия, Индия и Китай засилват сътрудничеството срещу биологични и химични оръжия

Руските, индийските и китайските управляващи ще засилят многостранното съдействие срещу опцията за предаване на биологични или химически оръжия на терористи. Това беше посочено в официално съобщение, оповестено след среща на равнище външни министри във формат Русия-Индия-Китай (РИК).

" Министрите на външните работи на трите страни показаха угриженост по отношение на риска от прекачване на оръжия за всеобщо заличаване на терористични групи ", се акцентира в документа.
Англия струпва военна техника в Германия за възможна война с Русия
Англия възнамерява да изпрати стотици единици военно съоръжение в Германия при положение на хипотетична война с Русия. Това оповестява вес...

„ За да се противодейства на опасността от химически и биологически тероризъм, министрите на външните работи на Русия, Индия и Китай акцентираха нуждата от осъществяване на многостранни договаряния в границите на интернационална спогодба, ориентирана към потушаване на обвързваните с нея терористични актове, в сходство с Конференцията по разоръжаването “.

В официалното съобщение се показва, че всички страни би трябвало да засилят ограниченията за попречване на прехвърлянето на съставни елементи и технологии, които биха разрешили на екстремистите да създават оръжия за всеобщо заличаване.

Още от АЗИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР