Руските диверсионни групи от частните военни компании (ЧВК) всяват истински

...
Руските диверсионни групи от частните военни компании (ЧВК) всяват истински
Коментари Харесай

Диверсанти от руските ЧВК всяват ужас в украинските бойци

Руските диверсионни групи от частните военни компании (ЧВК) всяват същински смут у украинската войска по време на интервенции в техния гръб.

Съгласно телеграм канала „ Руски пролетни военни репортери “ главната неволя за въоръжените сили на Украйна е фактът, че съветските диверсанти могат да наподобяват, приказват и да се държат като „ свои “.

Перфектното притежаване на украински език и познаването на националистическите възгледи на врага разрешава на съветските бойци да правят мощни диверсии в тила и на линията на прикосновение.

Не са редки случаите, когато съветските диверсанти в дребна група изцяло изваждат от строя украинските контролно-пропускателни пунктове. Дори Сергей Гайдай, който към момента се счита за " началник на Луганската регионална военна администрация ", се оплаква по тази тематика.

Руските войски ускориха работата на своите диверсионно-разузнавателни групи /ДРГ/ количествено и качествено: наемници от Лигата (ЧВК Вагнер), които приказват украински и са облечени в нашите военни униформи, отиват на нашите контролно-пропускателни пунктове “,

- оплаква се гаулайтерът на Луганска област.

Както EADaily заяви, предходния ден ДРГ от 242-ри батальон на 241-ва бригада за териториална защита на ВСУ, дислоцирана от Киев, беше ликвидирана покрай село Дементиевка в Харковска област. Петима бойци са убити на място, други 10 украински военнослужещи са пленени.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР