Руските дилъри имат все по-малко автомобили от премиум сегмента. Според

...
Руските дилъри имат все по-малко автомобили от премиум сегмента. Според
Коментари Харесай

Запасите от премиум автомобили в Русия се топят

Руските дилъри имат все по-малко коли от премиум сегмента. Според " Комерсант " изчерпването на техните ресурси е повлияло на междинния спад за продажба на нови коли през юни. Той възлиза на 2.3 милиона рубли - със 130 хиляди по-малко, в сравнение с през май, и с 500 хиляди рубли по-малко, в сравнение с в пика предходната пролет. Прогнозите са, че с понижаване на каузи на премиум и увеличение на каузи на съветските евтини коли, този спад ще продължи.

Средната цена на нов автомобил в Русия е повлияна не от спад в цените спрямо пролетта, както настояват множеството съветски медии, а главно от по-малък % от продажбите на премиум коли. През май те заемаха пет % от пазара, през юни - към този момент четири, до момента в който обичайният дял е 9-10 %.

Запасите от премиум не се попълнят и дефицитът ще способства за повишаването на останалите нови премиум коли, импортирани преди този момент в страната, предизвестяват играчи на пазара. Марките, които остават в Русия, ще оказват помощ за леко изглаждане на обстановката, само че това няма да е задоволително. В момента, в сегмента на премиум колите в страната се продават единствено два такива модела - корейският Genesis и китайският Exeed.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР