Руските бомбардировки срещу военни и граждански обекти в цяла Украйна

...
Руските бомбардировки срещу военни и граждански обекти в цяла Украйна
Коментари Харесай

Русия бомбардира военни и граждански обекти в Украйна


Руските бомбардировки против военни и цивилен обекти в цяла Украйна не стопират. В следобедните часове въздушна паника беше оповестена над съвсем цялата източна част на страната.

Тежки сражения се водят в цяла Източна и Южна Украйна. съобщи, че е спряла контраофанзивата на Киев. Руските бомбардировки с ракети и с безпилотни самолети самоубийци не стопират. Заради зачестилите офанзиви украинските управляващи издадоха указания по какъв начин да се работи при заплаха от нахлуване с дрон Шахид-136, чийто мотори се чуват отдалече.

" Различни райони в нашата страна бяха атакувани с ракети и дронове иранско индустриално. Някои от тях бяха свалени от нашата противовъздушна защита, само че за жалост – не всички. За страдание, има човешки жертви и огромни опустошения ", съобщи украинският президент Володимир Зеленски.

11 съветски резервисти, мобилизирани за войната в Украйна, бяха убити на в Западна Русия. Още близо 20 са ранени. Огън по сътрудниците си ненадейно разкрили двама бойци, доброволци от някогашна руска република от Централна Азия. Причините за стрелбата не са известни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР