Рускиня на име Луиза Косик е била арестувана от полицията

...
Рускиня на име Луиза Косик е била арестувана от полицията
Коментари Харесай

Арестуваха гола рускиня в остров Бали

Рускиня на име Луиза Косик е била задържана от полицията на индонезийския остров Бали, откакто се снимала гола пред 700-годишно дърво, считано за свещено от локалните поданици.

От Министерството на човешките права на Бали оповестиха, че 40-годишната съветска гражданка е била депортирана назад в Москва в неделя, като е престояла преди този момент в ареста за пет дни.

Всъщност се оказва, че въпросната фотография е била направена през 2021 година, само че едвам в този момент тя доби необятна известност в обществените мрежи, което провокира гнева на локалните поданици, което пък предизвика управляващите на острова да стартират следствие по случая.

След като откриват самоличността на Косик, полицията я арестува и я депортира в родната Русия.

От началото на войната в Украйна предходната година стотици руснаци избраха да заживеят на Бали, само че неведнъж поради непознаване на локалните традиции и обичаи влизат в спор с коренното население на острова, отбелязва 20minutos.



Снимката, поради която Луиза Косик се наложи да изостави живота си на екзотичния остров и да се върне в Москва (Instagram)
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР