Рускиня изтърва пътя и се натресе в насрещното по пътя

...
Рускиня изтърва пътя и се натресе в насрещното по пътя
Коментари Харесай

Рускиня се натресе в насрещното и рани четирима край Смолян

Рускиня изтърва пътя и се натресе в насрещното по пътя Златоград – Бенковски, ранявайки четирима индивида и себе си, излиза наяве от известие на полицията.
Снощи, към 20,30 часа, преди да влезе в Златоград, кърджалийска кола „ Сеат Ибиза “, ръководена от съветска гражданка с букви И. К., навлиза в насрещното придвижване и се удря във „ Фолксваген Пасат “. Причина за злополуката е с несъобразена скорост по отношение на релефа и положението на пътя.
Всички участници в случая са с пострадвания , без заплаха за живота. 53-годишната рускиня получила травма на таза, освободена е за домашно лекуване.
От Фолксвагена са ранени лидерът, който е с травма на гръден панер, 38-годишна жена от златоградското село Долен е с травма на черепа, 41-годишна жена от кирковското село Бенковски е със счупена гръдна кост, настанена за лекуване в МБАЛ-Златоград, и 42-годишна жена от Бенковски е с повърхностна рана на долна челюст.
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Златоград. Извършен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР