Рускини осигуриха дълъг отдих на Григор Димитров. Това стана ясно след

...
Рускини осигуриха дълъг отдих на Григор Димитров.
Това стана ясно след
Коментари Харесай

Рускини осигуриха дълъг отдих на Григор Димитров

Рускини осигуриха дълъг отдих на Григор Димитров.

Това стана ясно откакто се оказа, че най-хубавия за всички времена български тенисист ще играе с голямо забавяне идващия си мач от третия кръг на Australian Open.

Причината е забавянето на срещите от програмата на „ Киа Арена “, които са планувани преди дуела на Гришо против португалеца Нуно Боржеш.

Първият мач на корта беше сред рускинята Анна Калинская и американката Слоун Стивънс. Калинская завоюва със 6:7 (8), 6:1, 6:4 след съвсем 3 часа игра.

Втората среща от програмата на „ Киа Арена “ приключи с победа на италианката Ясмин Паолини, която надделя Анна Блинкова (Русия) със 7:6 (1), 6:4 единствено за час и половина.

На същия корт следва да се изиграе дуел от програмата на смесени двойки, в който представителите на домакините Оливия Гадеки и Марк Полманс излизат против Хао-Чинг Чан (Тайван) и Сантяго Гонсалес (Мексико).

Едва след края на този мач ще пристигна ред на Григор Димитров и Нуно Боржеш. Това ще бъде първи дуел сред двамата в професионалния тенис. Победителят от срещата в идната фаза ще се изправи против Даниил Медведев (Русия) или Феликс Оже-Алиасим (Франция).

Изчотник: Блиц спорт

Още вести четете в графа „ Спорт “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР