Руски ядрени бомбардировачи са били забелязани в небето над Западна

...
Руски ядрени бомбардировачи са били забелязани в небето над Западна
Коментари Харесай

Руски ядрени бомбардировачи кръжат до украинската граница?

Руски нуклеарни бомбардировачи са били видяни в небето над Западна Русия след потапянето на съветски боен транспортен съд в Черно море.

От фрагментите се вижда, че четири съветски Ту-95 (ядрени бомбардировачи), известни като Мечките, летят в региона на Калуга, намиращ се в непосредствена непосредственост до границата с Украйна.

Твърди се, че в хода на войната от Москва са употребявали неядрени крилати ракети – бомбардировачи с огромен обхват, за бъдат нанесени удари по Киев.



Според metro.co.uk има опасения, че обстановката може да ескалира, откакто Украйна е потопила един от съветските военни ракетни крайцери, който беше голяма мощ в съветския военноморски фронт, и с който бяха разрушени пристанищните градове Одеса и Мариупол.

От Русия оповестяват, че корабът е потопен поради стихия в море след пожар, породен от експлодиращи муниции, само че Украйна твърди, че корабът е бил свален с две военни ракети „ Нептун “.

На появила се фотография, която наподобява, че е уловила последните мигове на съветския транспортен съд, се виждат черен пушек, който се носи от потъващия транспортен съд, а до кораба в морето се виждат и спуснати избавителни лодки. Твърди се, че фрагментите са уловеи от непосредствен турски транспортен съд, за който се приказва, че е евакуирал 54 души. По непотвърдена информация се приказва, че стотици души може да са починали на борда на потъналия съветски транспортен съд.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР