Руски войници край Харков са починали, след като са изялиа

...
Руски войници край Харков са починали, след като са изялиа
Коментари Харесай

Двама руски войници починаха, след като ядоха кифлички от местни жители

Руски бойци край Харков са умряли, откакто са изялиа отровени пълнени кифлички, дадени им като „ дарове “ от украински жители. Това твърди украинско разузнаване.

"Вкусотиите " са поднесени от жителите на Изюм, излиза наяве още от обява във Facebook на Главното разследващо ръководство на Украйна.

Други 28 съветски бойци са в интензивно лекуване след отравянето, като няколкостотин други също страдат от "тежки болести ", откакто са пили токсичен алкохол, даден им от цивилни, предава "Daily mail ", представени от гласнюз.бг.

Съобщава се, че Русия е отписала войските като „ небойни загуби “, защото стартира да насочва военните си старания, с цел да се концентрира върху сраженията в региона на Донбас в Източна Украйна, откакто не съумя да обкръжи Киев през първите шест седмици от войната.

Очаква се Изюм да види повече борби през идващите седмици. Това е град от стратегическо значение за Русия, защото ще разреши на войските да го употребяват като база за продължителни набези в Донбас и даде опция на Путин да доставя войските си, защото градът е покрай съветската граница.

Контролът над града ще разреши на руснаците да се координират със силите, които се бият по-на юг в района на Донбас, и ще разделят източния фронт и ще изолират южните сили на Украйна от тези, които се бият на север.

Отравянето идва, откакто всеобщи гробове на цивилни трупове бяха открити в покрайнините на Киев след отстъплението на руснаците, което беше декларирано през вчерашния ден.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР