Руски войник, унищожил в Украйна танк Леопард германско производство, получи

...
Руски войник, унищожил в Украйна танк Леопард германско производство, получи
Коментари Харесай

Руски войник, унищожил германски танк в Украйна, получи $12 хил.

Руски боец, унищожил в Украйна танк " Леопард " немско произвеждане, получи 1 млн. рубли (11 842 долара) като премия от частна фондация, заяви съветското министерство на защитата, представено от " Ройтерс ".

Ведомството видео, на което военнослужещият Андрей Кравцов седи на болнично легло и получава уверение от Александър Карелин, троент олимпийски първенец по битка.

Министерството не посочи по кое време и къде е бил погубен танкът и от какво се лекува боецът в болничното заведение. На видеото се вижда, че той е без дясна ръка.

Откакто стартира украинското контранастъпление по-рано този месец, Русия разгласи, че силите ѝ са унищожили редица танкове немско произвеждане " Леопард " и доставени от Съединени американски щати бойни машини на пехотата " Брадли ".

Изнесените данни не могат да бъдат тествани.
Миналата седмица министерството на защитата заяви, че от началото на войната в Украйна е изплатило самостоятелни бонуси на над 10 хиляди военнослужещи за унищожена или пленена украинска и западна техника. Оттам разясниха, че премията е 100 хиляди рубли за танк и 300 хиляди рубли за аероплан.

При връчването на удостоверението за
бонуса Карелин се обърна към Кравцов с думите: " Това са чудесни спомагателни заплащания за тези, които нанасят тежки вреди на врага, плюс това, което прави страната ".

Наградата е изплатена от фонд, основан от група бизнесмени, образец за това по какъв начин някои бизнеси в Русия се стремят обществено да покажат лоялността си към военната акция на Кремъл в Украйна, отбелязва " Ройтерс ".

През последното денонощие съветските войски са унищожили осем склада за муниции в Украйна и са отблъснали офанзиви на силите на Киев на три разнообразни посоки, заяви съветското министерство на защитата.

 Русия се похвали с Русия се похвали с " трофейни " танкове, които Украйна бе паркирала за ремонт

Според ведомството, чиято всекидневна сводка беше представена от съветските организации, украинските сили са пробвали да настъпят към Донецк, южно от Донецк и в южната Запорожка област.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР