Руски военен, убит при пиянска свада, бе обявен за герой

...
Руски военен, убит при пиянска свада, бе обявен за герой
Коментари Харесай

Обявиха за герой руски военен, убит при пиянска свада


" Руски боен, погубен при пиянска кавга, бе разгласен за воин от войната в Украйна ", това съобщи киевската медия УНИАН.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9167
" Регионални медии от северозападната Вологодска област на 29 януари разгласиха вест за гибелта на 26-годишния Вадим Павлов. " На 28 януари при осъществяване на задача, обвързвана със специфичната военна интервенция в Украйна (както Москва назовава своята агресия), почина жителят на село Бабаево Вадим Павлов ", гласяха известията на изданията ", добави украинското издание.

" Властите проведоха публично поклонение пред тленните остатъци на мъжа, състояло се през вчерашния ден. Той бе провъзгласен от съселяните си за воин ", написа още УНИАН.

" Днес обаче се разбра, че окупаторът не е умрял на фронта, а на към 1200 километра от руско–украинската граница. Павлов е дошъл в родното си село, с цел да прекара отпуск. " Героят " е бил погубен с няколко удара с нож, предшествани от кавга, зародила по време на приложимост на спиртни питиета. Двадесетгодишно момиче е направило цялостни признания за убийството на военния ", добави медията. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР