Руски военен самолет се разби по време на тренировъчен полет,

...
Руски военен самолет се разби по време на тренировъчен полет,
Коментари Харесай

Руски изтребител се разби в Тихия океан

Руски боен аероплан се разруши по време на подготвителен полет, до момента в който летял над полуостров Камчатка край Тихия океан във вторник, съобщи ТАСС.
Руските военни оповестиха, че МиГ-31 е паднал в залива Авача край югоизточното крайбрежие на полуостров Камчатка. Тя заяви, че избавителните екипи търсят двамата членове на екипажа.
Военните обявиха, че самолетът не е бил въоръжен. Те не предоставиха незабавно повече детайлности и не споделиха какво може да е предизвикало злополуката.
МиГ-31 е двудвигателен, двуместен свръхзвуков изтребител, предопределен за прехващане на противников самолети и крилати ракети на огромни дистанции. Той е на въоръжение във военновъздушните сили на Съюз на съветските социалистически републики и Русия от 80-те години на предишния век.
Друг МиГ-31 се разруши в Мурманска област в Арктика през април, до момента в който членовете на екипажа му се избавиха наред.
Руските военновъздушни сили претърпяха поредност от произшествия, които някои наблюдаващи отдават на по-големия брой полети на фона на войната в Украйна и напрежението със Запада.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР