Руски турист загина при автобусна катастрофа в Централна Турция, заяви

...
Руски турист загина при автобусна катастрофа в Централна Турция, заяви
Коментари Харесай

Автобус с руски туристи катастрофира в Турция, един човек е загинал

Руски екскурзиант почина при автобусна злополука в Централна Турция, съобщи пред ТАСС представител на съветското генерално консулство в Анталия.

" Пътно-транспортно произшествие с присъединяване на рейс, пренасящ група от 32 съветски туристи до Кападокия, които са били на отмора в Анталия, е станало на автомагистрала Коня-Аксарай на 10 април в 09:30 часа ", сподели събеседникът на организацията По предварителна информация, получена в Генералното консулство от локалните правоохранителни органи, водачът на рейса е изгубил надзор върху пътя на замръзнал сектор заради неприятни метеорологични условия. При случая са ранени 26 съветски туристи. За страдание турските управляващи потвърдиха гибелта на един съветски жител ", се споделя в изказването.

Руската дипломатическа задача добави, че „ потърпевшите са откарани в най-близките лечебни заведения в обитаемоте места Коня и Селджук, оказва им се незабавна здравна помощ “. Двама чиновници на съветското посолство в Анкара са отишли на мястото на случая, с цел да окажат консулска помощ на потърпевшите и да изяснят събитията към тежкото ПТП.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР