Руски стратегически бомбардировачи Ту-95MS (Мечок) са извършили удари по най-важните

...
Руски стратегически бомбардировачи Ту-95MS (Мечок) са извършили удари по най-важните
Коментари Харесай

Руски мечоци удариха позиции на ДАЕШ и Ал Нусра в Сирия

Руски стратегически бомбардировачи Ту-95MS ( " Мечок " ) са направили удари по най-важните обекти на терористичните групировки ДАЕШ ( " Ислямска страна " ) и Фронт " Ал Нусра " в няколко сирийски провинции. Това настояват от съветското военно министерство.

Говорителят на съветското военно ведомство ген.-майор Игор Конашенков посочи, че въздушните удари са били осъществени в провинциите Идлиб и Дейр ез Зор .

Бомбардировачите са изхвърчали от летище " Енгелс " в Русия, прелетели са над територията на Иран и Ирак и са изстреляли крилати ракети Х-101 против задачите .

" Внезапните удари унищожиха редица командни центрове на терористите, концентрации на бойци и военно съоръжение, както и хранилища за муниции ", разгласи Конашенков в изказване.

Той акцентира, че всички унищожени цели са били надалеч от обитаеми места , от позициите на подкрепяните от Съединени американски щати Сирийски демократични сили, както и от крепостите на американските служби за сигурност.

Новината идва, откакто Сирийските демократични сили упрекнаха Русия, че е атакувала техни позиции покрай газови полета в Дейр ез Зор, убивайки и ранявайки няколко бойци. Русия отхвърли изказванията.

 Руска подводница нападна терористите от
Руска подводница нападна терористите от " Ал Нусра " с крилати ракети

Подводницата е основана в Средиземно море

Междувременно от съветското военно министерство разгласиха фрагменти от въздуха на позиции на ДАЕШ северно от Дейр ез Зор, показващи оборудването на американски специфични сили, ситуирани в региона .

Коментирайки по отношение на разкритието, представителят на съветското военно министерство съобщи, че Русия не е получила отговор дали американски войски поддържат ДАЕШ в Сирия .

" Бих желал да ви обърна внимание на събитието, че в крепостите на ДАЕШ, където бяха видяни американски специфични сили, няма никакви признаци за водене на сражения. Няма кратери от снаряди и обстрел ", загатна Конашенков носещата се из пространството теза, че американците в действителност подкрепят ДАЕШ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР