Руски системи за противовъздушна отбрана прихванаха украинска зенитна ракета С-200

...
Руски системи за противовъздушна отбрана прихванаха украинска зенитна ракета С-200
Коментари Харесай

Руското МО съобщи за прихващане на украинска ракета С-200 над Белгородска област

Руски системи за противовъздушна защита прихванаха украинска зенитна ракета С-200 над Белгородска област, преустроена за офанзиви по наземни цели. Това споделиха от съветското министерство на защитата, оповестяват съветски медии.

Според ведомството опитът на Киев да нападна съветски обекти е спрян на 8 януари в 07:00 часа московско време.

„ Дежурните системи за противовъздушна защита прихванаха украинска ракета над територията на Белгородска област “, ​​отбелязват от министерството.

„ Минохвъргачите от мотострелковото поделение на групата сили „ Запад “ в посока Купянск в зоната на специфична военна интервенция унищожиха камион на Въоръжените сили на Украйна, който превозваше муниции към предните си позиции. За заличаване на задачата дежурният употребявано е огнестрелно оръжие - 120-мм минохвъргачка 2Б11. Екипажът на " Номад " минохвъргачката зае позиция и благодарение на наблюдаващ стреля в точния миг и унищожи автомобила с муниции ", се споделя още в известието.

Както добави военното ведомство, такава бойна работа в направлението се прави непрестанно. Сред дребните цели, които съветските военни разпознават и унищожават, са най-вече бронирани пикапи и коли.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР