Руски съпрузи бяха арестувани по подозрение в канибализъм и селфита

...
Руски съпрузи бяха арестувани по подозрение в канибализъм и селфита
Коментари Харесай

Ужасяващ случай на канибализъм в Русия

Руски съпрузи бяха задържани по съмнение в канибализъм и селфита с елементи от тялото на жертвата. Те признали за над 30 убийства в последните години.

От следствието оповестиха, че са задържали съпружеската двойка по съмнение в ликвидиране на жена и изразходване на части от тялото ѝ, както и фотоси с тях. По-късно стана ясно, че това не е единствената жертва на фамилията канибали. След като убивали, те нарязвали, замразявали и консервирали телата. После ги изяждали. Полицаите разкрили, датирана от 1999 година фотография на човешка глава, сложена на поднос и аранжирана с портокали.

Разплитането на ужасяващия случай почнало, откакто в полицейски сектор в южния съветски град Краснодар бил предаден изгубен мобилен телефон. На него чиновниците на реда разкрили селфитата с елементи от човешко тяло.

Следователите считат, че 35-годишният мъж е умъртвил последната жертва на 8 септември на отдалечено място и след това я е нарязал на части в наличието на жена си.

„ След като направил закононарушението, мъжът се снимал с някои от частите на тялото на мъртвата с камерата на телефона си”, оповестиха следователите.

Телефонът бил проследен до фамилията, което живеело покрай военна академия, където мъжът и дамата работели. В дома им били открити елементи от човешки тела замразени или потопени в солен разтвор. В буркан да вземем за пример била поставена длан на ръка. Имало кожа от най-малко 19 разнообразни жертви.

В кухнята на фамилията полицаите намерили доста храна и замразени части месо с човешки генезис, които в този момент се изследват. Мъжът твърдял, че е намерил останките в парка.

Следователите ревизират дали арестуваните лица няма да се окажат свързани и с други сходни закононарушения.

През последните години полицията се натъква на многочислени случаи на канибализъм в Русия.

Cannibal Couple confess to killing and eating 30 people https://t.co/IZnVctHwQJ #Russia #Cannibalism #Couple #Married #Oranges #ThisThinLine
— ThisThinLine (@ThisThinLine) September 25, 2017
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР