Руски ракети са поразили летище в околностите на Одеса.Според руски

...
Руски ракети са поразили летище в околностите на Одеса.Според руски
Коментари Харесай

Руски ракети са поразили летище край Одеса

Руски ракети са поразили летище в покрайнините на Одеса.

Според съветски медии ударът е отговор на украинските набези против сондажни платформи в Черно море. най-малко седем души са в неопределеност след украински удар против платформа, благосъстоятелност на компания от Крим, оповестяват локалните управляващи.

Украинските военни признаха, че съветските елементи към този момент управляват на практика целия град Северодонецк като се изключи химическия комбинат Азот. Продължават и боевете край прилежащия Лисичанск- горещите точки в борбата за Луганска област в Донбас. Кремъл съобщи, че не знае местонахождението на двама американски жители, пленени в Украйна, само че като наемници те могат да бъдат наказани на гибел в проруските сепаратистки региони.

Украинският президент Зеленски предвижда, че Москва ще ускори нападенията си преди срещата на върха на Евросъюза в четвъртък и петък. Европейските водачи възнамеряват да затегнат още повече глобите против Москва. Има концепция идващия пакет да включва и съветското злато. Русия предизвести Литва, че ще отговори по метод, мъчителен за литовците на възбраната за пренос на артикули към Калининград, които попадат в санкционния лист на Евросъюза.

Най-големите консуматори на съветски газ в Европа търсят различни доставки. Някои страни не изключват да прибегнат до въглища с цел да компенсират понижените съветски размери на фона на очертаваща се рецесия през зимата.

Германският канцлер Олаф Шолц изрази убеденост, че до месеци в страната ще стартира да идва полутечен природен газ през балтийското пристанище Люпмин. Берлин вкара нова система от търгове за газ, която ще насърчи промишлеността да понижи потреблението и ще й помогне да се оправи, в случай че Русия спре изцяло доставките.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР