Руски политик призна в телевизионно предаване, че Украйна не е

...
Руски политик призна в телевизионно предаване, че Украйна не е
Коментари Харесай

Руски депутат: България не е държава, нашите хора вече са окупирали цялото Черноморие

Руски политик призна в телевизионно предаване, че Украйна не е последната цел на военната експанзия на страната му и че тя може да се разпростре на Балканите, оповестяват от 24 часа.

Пьотр Толстой, зам.-председател на долната камара на съветския парламент, Думата, загатна категорично България и Румъния като възможни цели на бъдеща съветска военна агресия. Но акцентира, че с цел да стигне до тях, Русия първо би трябвало да свърши с Украйна.

" България и Румъния са единствено бази на НАТО ", сподели Толстой в предаване на съветската проправителствена пропагандистка Олга Скабеева. " В България по цялото крайбрежие са наши жители. Те... ще стартират да показват. Не се вълнувайте ".

" В този смисъл няма никакви проблеми. Това не са тези страни, с които има смисъл да се играе ", добави той, представен от клуб Z. 

Участниците в предаването разискват, че Черно море е съветско и Москва би трябвало да откри цялостен надзор над него.

Толстой споделя, че " с Турция ние няма да водиме война ", тъй като Русия, която е под задушаващи интернационалните наказания, внася оттова домати. Турция не ползва глобите по отношение на Русия и се пробва да играе посредническа роля за преустановяване на войната и в износа на зърно от Русия и от Украйна през Черно море. В същото време, членката на НАТО Турция, изнася военни дронове за Украйна и нейна компания строи цех за такива дронове там.

Пьотр Толстой - отдалечен потомък на писателя Лев Толстой, бе определен за народен представител на парламентарните избори в Русия на 18 септември 2016 година Същата вечер той даде изявление за Българска национална телевизия. На въпроса какви са желанията му в политиката към България той отговори по този начин:

" Разбира се, просто ще я купим цялата. Половината от крайбрежието към този момент купихме. “

Три дни по-късно той назова изявлението си " хумористично " и увери, че не е желал да обиди България и нейните жители. Но посочи, че няма да се извини.

В интервала 2005-2016 година Толстой бе водещ по Първи канал на съветската държавна телевизия - едно от основните оръдия на кремълската агитация.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР