Руски петролни продукти за над 10 милиона долара са били

...
Руски петролни продукти за над 10 милиона долара са били
Коментари Харесай

Българска петролна фирма нарушава санкциите срещу Русия

Руски петролни артикули за над 10 милиона $ са били импортирани в България в нарушаване на глобите на Европейски Съюз против Русия, оповестиха за ПИК източници от граничните служби. Съмнителният импорт е ставал към този момент два пъти, като последният път е през вчерашния ден. Руските горива са разтоварени от танкера “Mustafa Necati ” на петролния терминал във Варна. 
Собственик на горивото е компания „ Сакса “, която преди няколко години стана известна с импорт на гориво от Турция, купувано от медиатори на Ислямска страна. Доставката от Русия е с неразбираемо предопределение, само че скупчването на огромно брой цистерни с украинска регистрация пред базите на „ Сакса “, дават опция да се допусна, че доставките ще бъдат за украинския пазар. 
Другата опция е с горивата да бъдат изпълнени доставки по контракти на търговеца с Министерството на защитата на Република България.
Търговската компания „ Сакса “, която ръководи веригата бензиностанции „ Круиз “, неколкократно е била уличавана в покупко-продажби с ислямски фундаменталисти. В момента има съмнения, че компанията фрапантно е нарушила режима на наказания против Русия и разпоредбите за импорт и експорт в изискванията на дерогация за нашата страна, допълват граничните.
 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР